Elke taart is uniek en vaste prijzen bepalen is lastig voor maatwerk. Mijn doel is om alles van de taart eetbaar te maken, ook alle figuurtjes op de taart. Een bestelling kan pas geplaatst worden nadat ik informatie heb gekregen over wat voor taart en op welke datum deze taart nodig is. Elk onderwerp is voor mij een leuke uitdaging, dus schroom niet om naar de mogelijkheden te informeren.

De prijzen hieronder zijn een vanaf-prijs en kunnen altijd variëren aan de hand van voorkeuren, vullingen en design van de taart naar keuze. Bezorging is ook altijd een mogelijkheid, zelfs naar de andere kant van het land. Omdat ik achter mijn missie van 'Baking Life Better' sta, zal 10% van de opbrengsten naar Stichting Jarige Job gaan. 
       
Mogelijkheden voor vullingen zijn bijvoorbeeld mousse (bijv. citroen/aardbei), botercrème (bijv. caramel/munt/speculaas), ganache of een simpele slagroomvulling. Dit kan gecombineerd met een laagje jam (vrijwel alle vruchtmogelijkheden) of een laag vers fruit (bijv. passievrucht/ananas). 

 

Eenvoudige taart (één laag)

Vanaf €20,- (€ 2,50 p.p)

Stapeltaart (10+ pers.)

Vanaf €30,- ( €3,00 p.p.)

Cupcakes of Cakepops (vanaf 6)

Vanaf €2,00 per stuk

Unieke vorm taart

Vanaf €3,- per persoon

Bruidstaart

Vanaf €3,- per persoon

 

Fototaart

Vanaf €20,-