Wie ben ik?

Hoi! Leuk dat je hier terecht bent gekomen. Dat betekent dat je van mij hebt gehoord of mijn taarten hebt gezien en dat dat je interesse heeft gewekt. Allebei een goed teken, dus ik stel me graag kort aan je voor.

Ik ben Femke, 28 jaar en ik woon in het kleine Dinxperlo helemaal in het oosten van Nederland - samen met mijn man. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen - en ook mijn universitaire bachelor gehaald, waar ik veel heb geleerd over de ontwikkeling van een persoon en eventuele bijbehorende problematiek. Daarvoor heb ik 2 jaar Engels gestudeerd, maar ontdekte dat mijn hart ergens anders lag - namelijk de psychologie. Ik ben een rustige, gevoelige, creatieve jonge vrouw met een passie voor de blijdschap van anderen. Mijn hobby's zijn lezen, muziek luisteren, serie kijken, maar bovenal taarten bakken! 

Ik heb al een paar jaar taarten bakken en verkopen onder de knie, maar dat was tot op heden geen officiële onderneming. Nu ik mijn diploma heb en ik weet wat ik wil bereiken met mijn bedrijf en ideeën sta ik sinds kort bij de Kamer van Koophandel ingeschreven, en hoop ik meer energie te kunnen gaan stoppen in het bakken! Kijk lekker rond op de website en mochten er vragen zijn, stuur gerust een berichtje en hopelijk kan ik snel iets moois voor - of met - jou maken.